De Vereniging

Sinds 1964, inmiddels al meer dan 50 jaar actief! Destijds met name voor de wedstrijdvisserij en inmiddels uitgegroeid tot circa 1000 leden, met diverse activiteiten voor de karpervisser, roofvissen en niet te vergeten; de Jeugd!

Wat kunt u van ons verwachtten

 • 01: Visstandbeheer

  Jaarlijks worden diverse (karper) uitzettingen gedaan in onze regio om de visstand op een gezond peil te krijgen en te houden.

 • 02: Faciliteiten

  Wij maken ons sterk voor onze leden, gasten en toeristen door bijvoorbeeld het aanleggen van trailerhellingen waar nodig, invalide-steigers en dergelijk.

Evenementen

Het behartigen van de wensen van onze leden. Voor ieder type visser een evenement!

Voor elke “soort” visser

 • 01: Wedstrijdvissen

  Voor de wedstrijdvissers zijn er 2 witviscompetities. 1 competitie met 8 wedstrijden van april t/m november met tevens een heuse wintercompetitie.

 • 02: Roofvissen

  Trollen vanuit de boot, doodaas koppel-wedstrijden vanuit de boot en vanaf de kant, streetfishing en workshops vallen allemaal onder onze roofvis-evenementen.

 • 03: karpervissen

  Jaarlijks organiseren wij minimaal 1 karper koppelwedstrijd voor de karpervisser waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat, maar ook leuke prijzen te winnen zijn.

 • 04: Jeugd

  Last but not least,
  activiteiten voor de jeugd. Dagjes trollen waarbij hen wordt geleerd hoe ze moeten vissen en de vis op de juiste manier moeten onthaken met een patatje achteraf. Maar ook leuke viswedstrijdjes.

Jaarlijkse Ledenbijeenkomst

Voor iedereen die zich, mede dankzij deze informatie, betrokken voelt bij onze vereniging, vindt jaarlijks de jaarvergadering plaats waar alle leden hun mening, ideeën en andere inbreng met alle mede vissers kunnen delen.