De Vereniging

Is sinds 1964 al meer dan 50 jaar actief! Destijds met name voor de wedstrijdvisserij en inmiddels uitgegroeid tot circa 1000 leden, met diverse activiteiten voor de karpervisser, roofvissen en niet te vergeten; de Jeugd! Navigeer kan via onderstaande knoppen.Het bestuur

Over de vereniging

Wat kunt u van ons verwachtten

 • Visstandbeheer

  Jaarlijks worden diverse (karper) uitzettingen gedaan in onze regio om de visstand op een gezond peil te krijgen en te houden.

 • Faciliteiten

  Wij maken ons sterk voor onze leden, gasten en toeristen door bijvoorbeeld het aanleggen van trailerhellingen waar nodig, invalide-steigers en dergelijk.

 • Organiseren van evenementen

  Voor de roofvisser, karpervisser, wedstrijdvisser en natuurlijk voor de jeugd organiseren wij diverse evenementen

Naar boven

Organiseren van Evenementen

Het behartigen van de wensen van onze leden. Voor ieder type visser een evenement!

Wij organiseren de volgende viswedstrijden / evenementen voor

 • De wedstrijdvisser | Witvisser

  Jaarlijks worden diverse (karper) uitzettingen gedaan in onze regio om de visstand op een gezond peil te krijgen en te houden.

 • De Roofvisser

  Doodaas koppel-wedstrijden vanuit de boot en vanaf de kant, streetfishing en workshops vallen allemaal onder onze roofvis-evenementen.

 • De karpervisser

  Jaarlijks organiseren wij minimaal 1 karper koppelwedstrijd voor de karpervisser waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat, maar ook leuke prijzen te winnen zijn.

 • De jeugd

  Last but not least, activiteiten voor de jeugd. Dagjes trollen waarbij hen wordt geleerd hoe ze moeten vissen en de vis op de juiste manier moeten onthaken met een patatje achteraf. Maar ook leuke viswedstrijdjes.

Jaarlijkse ledenbijeenkomst

Voor iedereen die zich, mede dankzij deze informatie, betrokken voelt bij onze vereniging, vindt jaarlijks de jaarvergadering plaats waar alle leden hun mening, ideeën en andere inbreng met alle mede vissers kunnen delen.

Documenten: Notulen & financiële stukken

Onderstaande documenten zijn ter inzage voor onze leden. Gebruik onderstaande link als u gebruikt maakt van een mobiel en onderstaande mappen niet aangeklikt kunnen worden.

Bekijk hier de notulen en andere documenten